“Batman: The Dark Knight Rises”

Me kapitullin e fundit në trilogjinë e Batman të Christian Bale –The Dark Knight Rises – është lansuar dje në mbarë botën. iOS këtë aplikacion

April 06, 2013 Lojëra Android

ShaqDown, loja me Shaquille O’Neal

Shaquille O’Neal nga bota e basketbollit u pensionua në vitin 2011, por bota e lojërave nuk do ta harrojë aq shpejtë atë falë lojës së

April 05, 2013 Lojëra Android

Final Fantasy III

Final Fantasy III është një lojë e tipit RPG e krijuar dhe e publikuar nga Square në vitin 1990 për Family Computer. Është loja e katërt e serisë Final Fantasy. Loja

April 05, 2013 Lojëra Android

Bloody-Gaming me dizajn të ri

Bloody-Gaming.com lanson Portalin me Lajme të ndryshme nga Bota e Lojërave

April 05, 2013 Lajme
Back to Top Copyright © 2012-2017 Bloody-Gaming