Bloody-Gaming GTA San Andreas 5.0

Kërkesat minimale të sistemit: CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor RAM: 384MB of RAM (rekomandohet me pas 512 e tenalt!) VGA: 256MB

February 15, 2016 Lajme, Lojëra PC

GTA San Andreas vjen për iOS, Së shpejti edhe për Android

Rockstar Games na sjell GTA San Andreas për iOS dhe ka lajmëruar se shumë shpejt do ta kemi edhe në Android Në AppStore San Andreas

December 14, 2013 Lajme

Bloody-Gaming me dizajn të ri

Bloody-Gaming.com lanson Portalin me Lajme të ndryshme nga Bota e Lojërave

April 05, 2013 Lajme
Back to Top Copyright © 2012-2017 Bloody-Gaming