Rockstar Games na sjell GTA San Andreas për iOS dhe ka lajmëruar se shumë shpejt do ta kemi edhe në Android

Në AppStore San Andreas kushton 9.99$ Dollar

(GTA: San Andreas for iOS on the App Store)

Më posht e keni GamePlay e luajtur në iPod Touch