Bloody-Gaming publikon versionin e 2-te Counter-Strike 1.6 me UCP 8.0

* INFO MasterServer vetëm me Servera Shqiptarë
* INFO Exe version 1.1.2.6/2.0.0.0 (cstrike)
* INFO Protocol version 48
* INFO Nuk ka BOT-a
* INFO Disa Map-a të CS janë fshirë
* INFO Map-at e Half-Life janë të fshirë komplet
* INFO Modelet e Zombie Plague për Bloody-Gaming | Zombie Plague
* INFO Backround BattleField 4
* INFO Startupsong BattleField 4
* INFO Icon-a e re
* INFO Command Menu (E thjesht)
* INFO UCP Anti-Cheat, Version 8.0!
* INFO Rezolucionin Default e ka 800×600
* Modifikuar nga PajtimZeka, Nëntor 2013

Shkarko këtu 217MB Direkt Link

Sigurohu që Shkarkimi është bërë komplet dhe i ka 217MB