Car Mechanic Simulator 2015

Kërkesat minimale të sistemit: CPU: Intel Core i3 2.8 GHz RAM: 4 GB RAM DX: DirectX 9 OS: Windows 7 HDD: 4GB hapsirë e lirë Sound: DirectX

March 02, 2016 Lojëra PC

GTA Vice City

Kërkesat minimale të sistemit: CPU: Intel Pentium 3 or AMD Athlon XP Processor RAM: 128 RAM VGA: 64 MB (ose ma te madhe) DX: DirectX 9 OS: Windows

February 22, 2016 Lojëra PC

Bloody-Gaming GTA San Andreas 5.0

Kërkesat minimale të sistemit: CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor RAM: 384MB of RAM (rekomandohet me pas 512 e tenalt!) VGA: 256MB

February 15, 2016 Lajme, Lojëra PC

Bloody-Gaming SAMP ver 4.0

Kërkesat minimale të sistemit: CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor RAM: 384MB of RAM (rekomandohet me pas 512 e tenalt!) VGA: 256MB

January 02, 2016 Lojëra PC

GTA San Andreas vjen për iOS, Së shpejti edhe për Android

Rockstar Games na sjell GTA San Andreas për iOS dhe ka lajmëruar se shumë shpejt do ta kemi edhe në Android Në AppStore San Andreas

December 14, 2013 Lajme

Counter-Strike 1.6 Ver.1.0.1 nga Bloody-Gaming

Bloody-Gaming publikon versionin e 2-te Counter-Strike 1.6 me UCP 8.0 * INFO MasterServer vetëm me Servera Shqiptarë * INFO Exe version 1.1.2.6/2.0.0.0 (cstrike) * INFO

November 26, 2013 Lojëra PC
Back to Top Copyright © 2012-2017 Bloody-Gaming